вівторок, 20 травня 2008 р.

Мер міста Луцька, Шиба  Богдан Павлович,  дізнався про наше горе і вже на наступний день, 3 січня, зустрівся зі мною. За його розпорядженням, було організовано збір коштів у місті Луцьку, по підприємствах і організаціях. Помічник міського голови, Гурманська Оксана Ігорівна, організувала всю цю роботу, вона надіслала листи-прохання і зателефонувала великій кількості людей з проханням допомогти. Важко передати, наскільки мене приємно вразило таке відношення влади до нашої сім'ї. Адже ми не одні такі, я знаю напевне, що міська влада опікується й іншими дітьми, що попали в біду. Проте жодного разу я не відчув і тіні формальності, що нерідко у нашому сьогоденні. Окрім фінансової, відчувається і велика моральна підтримка, що зараз не менш важливо.

ОСОБЛИВА ПОДЯКА тим підприємствам і людям, що відгукнулись на прохання міської влади. Ви зробили дуже важливу справу. Нажаль, у банківських документах не завжди вказано реквізити платників, і я зараз не маю змоги вказати їх поіменно, але постараюсь зробити це найближчим часом.

ДЯКУЄМО ВАМ! Нехай Бог допомагає в усіх Ваших починаннях.

1 коментар:

Unknown сказав...

Боже, допоможи Іринці видужати якнайшвидше!!! Молимося з Вами і за Вас, за Вашу донечку. Все буде добре. Треба тільки вірити і бути впевненим! Як там Іринка, як у неї справи???